Køb af materialer

Hvor kan du købe stof, sytråd, knapper, lynlås mv. – alt det som du står og skal bruge for at komme igang med at sy eller lige står og mange et stykke stof til dit næste syprojekt.

Her kan du finde nogle af de butikker på internettet som tilbyder stof, sytråd, knapper, fyld, udstyr mv. til at udfolde de kreative projekter og ideer.

CChobby.dk
CChobby er en online hobbybutik med 12.000 kreative produkter. Her finder du alt hvad du skal bruge til dine kreative DIY projekter.
Rito.dk – Garn, strik, hækling og hobby
Rito.dk har et stort udvalg garn og hobbyartikler som de sælger fra deres online shop. Her kan du finde materialer samt også blive inspireret til dine kommende projekter.
Stofgiganten.dk
Stofgiganten har et bredt udvalg af metervarer stoffer, både almindelige og økologiske stoffer, snitmønstre og et stort udvalg af sy tilbehør. Shoppen har stoffer til alle aldersgrupper, med både børne stof og voksen stof.
Symaskine Torvet.dk
Vi er en af Danmarks største online butikker med salg af symaskiner, overlockere, broderimaskiner og tilbehør til dette. Derudover har vi også et kæmpe udvalg at tilbehør til syning mm.