Til hjemmet

Sy smart holder til fjernbetjeningerne

Link til billede på bloggen – youhadmeatbonjour.blogspt.com

Hvem står ikke lige og mangler et sted til alle de mange fjernbetjeninger som hober sig op derhjemme – til fjernsynet, dvd’en, musikanlægget osv.

Det er ikke noget kønt syn når de sådan ligger opmarcheret i rad og række på sofabordet, med risiko for at det bliver spildt kaffe eller andet flydende, klistret stads ned i dem. Hvor mange gange har du ikke forgæves forsøgt at finde en af fjernbetjeningerne, for at finde den inde på børnenes værelse eller dybt begravet i sofaens indre…

Det er der en som har gjort noget ved, hun har nemlig lavet sin helt egen opbevaring til fjernbetjeningerne. Her har hun lavet plads til 4 fjernbetjeninger, men den kan jo sagtens udvides til det antal som du ønsker – der kan laves en ekstra lomme-række ovenover den anden hvis der er behov for det.

Her har hun hængt den op på væggen i forsvarlig højde fra nysgerrige børnefingre, hvilket nok er en meget god ide. Ellers kan den måske lægges henover armlænet på sofaen, og så laves så lang at den ene ende kan ligge ind under siddehynden, så at den ikke falder ned.

Opskriften er krydret med gode og illustrative billeder af hvordan hun har syet holderen til fjernbetjeningerne, så det er lige til at gå igang med.

Se blogindlæg med instruktioner og billeder på dette link – http://youhadmeatbonjourblog.blogspot.com/2011/01/tv-remote-organiser-tutorial.html