Sy en filtkurv

I Søstrene Grene’s DIY-kollektion har de designet flere sjove og praktiske ting til hjemmet, og selvfølgelig omfatter det brug af deres egne produkter og materialer som kan købes i deres butikker. Her er det en smart lille kurv til diverse ting og sager, det kan for eksempel være knapper, sytråd, sakse og meget mere.

Du kan også lave flere kurve i forskellige farver, så er det nemmere at organisere de mange ting som følger med at lave håndarbejde.

Du kan downloade skabelonen til denne kurv, via link på Søstrene Grene’s hjemmeside – Download skabelon

Du finder beskrivelse af de enkelte steps for at lave kurven, her nedenfor.

1.

Brug skabelonen til at tegne mønsteret over på et stykke gennemsigtigt papir, brug evt. madpakke eller bagepapir. Læg de 2 ønskede farver af filt ovenpå hinanden, det er en god ide at bruge et par knappenåle til at holde sammen på filten. Tegn efter skabelonen, så formen kommer ned på det øverste lag filt. Husk at spejlvende trekanterne i hver side af filten, se billedet. Klip trekanterne ud.

2.

Klip et stykke garn i ønsket farve, og tråd en synål med garnet. Herefter foldes hjørnerne af filten op, så at enderstykkernes trekant befinder sig indeni kurven og den lange regulære side er yderst.

Sy nu trekanterne fast på yderstykket i hjørnerne, med snoren – bare et par enkle sting.

3.

Hvis du ønsker det, eller bare for variationens skyld – kan trekanterne foldes udenpå og så syes fast.

4.

Herefter syes ydersidens endestykker afst med et par sting, og slå en knude.

Materialer kan købes i Søstrene Grenes butikker:

Du kan blive inspireret til mange flere kreative DIY projekter på Søstrene Grenes hjemmeside hvor de har et helt DIY-hjørne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *