Håndbog i syning

Ville det ikke være skønt at have sin egen personlige sy-guru ved hånden i alle døgnets timer? Det vil du komme til at få med denne bibel af en sybog! Håndarbejdsbog dækker alle de teknikker, du nogensinde vil have brug for, sammen med handy og tidsbesparende tips. Du kommer til at forbedre dine egenskaber og blive hurtigere og mere professionel til at sy med disse nemme teknikker, der er ordnet efter den påkrævede rækkefølge. Lorna Knight har før udgivet bøger om at sy, og hun har bidraget til flere kendte håndarbejdsmagasiner og udgivelser.

I tekst og billeder forklares syhåndværkets teknikker, lige fra de grundlæggende sting og sømme til de finere finesser, der sikrer pasform og en flot finish. Følg bogen punkt for punkt, eller spring direkte til et bestemt emne. I fremhævede bokse fokuseres på smarte problemløsninger. Over 250 nyttige tips og teknikker for alle, der kan lide at sy selv.

Bogen indeholder:
Gennemgang af redskaber og udstyr
Information om tekstiler og tråd, farver og mønstre
Trin for trin-beskrivelser af syteknikker og enkle projekter
Ordliste og stikordsregister

Håndbog i syning er ganske enkelt en uundværlig opslags- og lærebog for både begyndere og erfarne syersker, ikke blot ved sybordet, men også ved valg af stof og udstyr, tilpasning af snitmønstre og ved planlægning af nye syprojekter.

Om forfatteren:
Lorna Knight er specialiseret inden for tekstiler, mode og design og driver The Lorna Knight Sewing Academy. Gennem en årrække har hun undervist i syteknikkerne bag såvel stangtøj som haute couture og har skrevet bøger og artikler om syning og mode.

Bogen kan købes hos  Bog & Ide på Håndbog i syning eller hos Turbineforlaget – Håndbog i syning

Haandbog i syning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *